Al·legat feminista contundent de Meghan Markle en la seva reaparició

Meghan Markle ha reaparegut públicament en un acte més de quatre mesos després de la seva renúncia a la casa reial britànica. Recordem que el príncep Harry va emetre un comunicat conjunt amb ella en el qual deixava clar que volia fer el seu camí i que no continuaria lligat a la monarquia. Renunciava a les obligacions del seu títol, però també als beneficis. Van marxar del Regne Unit i ara viuen a Los Angeles amb el seu fill Archie, de només un any.  

L’actriu i duquessa de Sussex ha aparegut en una cimera virtual sobre la igualtat, en la qual ha tornat a manifestar la seva visió feminista amb un al·legat molt contundent. El seu objectiu? Dirigir-se a les noies més joves per fomentar l’empoderament de les més petites. 

Ha volgut intervenir, el que ha envoltat la cimera d’expectació mediàtica: “Us encoratjo a enfortir-vos i donar-vos suport mútuament. Sempre hi haurà veus negatives que a vegades sembla que són dolorosament fortes, però podem fer servir les nostres veus per ofegar aquest soroll. Perquè només és això, soroll. Les nostres veus són la veritat i poden ser molt més fortes”.

“Creure en la vertadera igualtat no és suficient. Hem de treballar per això cada dia, fins i tot quan és difícil o quan fem que altres se sentin incòmodes. Hem de parlar per nosaltres mateixes i per aquelles que lluiten per ser escoltades. No subestimeu la vostra habilitat per superar la por. Teniu la capacitat de crear un món que sabeu que és just i amable. El vostre instint us dirà què està bé i què està malament, què és just i què és injust. La part més difícil, i així ho va ser per a mi, és seguir les vostres conviccions amb determinació”, afegia.

I acabava amb un missatge de suport: “Us estaré animant, igual que el meu marit i Archie, a mesura que continueu endavant, defensant i liderant el camí a seguir”. 

Nou comentari