Màxim Huerta torna a TVE per presentar ‘Eurovisió’ amb Alaska

Màxim Huerta ha comunicat una bona notícia professional que el tornarà a col·locar a primera línia mediàtica. L’escriptor i presentador treballa actualment a la televisió valenciana, un lloc de feina que compaginarà amb una participació estel·lar a TVE a finals del pròxim mes de gener. La cadena pública l’ha escollit per posar-se al capdavant de l’emissió de Benidorm Fest, el festival en el que s’escollirà el cantant que representi Espanya a la pròxima edició d’Eurovisió.

Han passat dos anys des de l’última aparició de Màxim a TVE. Ara hi torna de la mà d’Alaska i Inés Hernand, les que l’acompanyaran en aquesta nova aventura musical. El periodista, que havia desenvolupat la seva carrera televisiva a El Programa de Ana Rosa, va fitxar per a la cadena pública per poder posar-se al capdavant d’un espai que van eliminar de la graella amb l’esclat del coronavirus. Ja no va tornar-hi, el que va fer que provés sort en la televisió autonòmica valenciana. I allà segueix, triomfant en un programa amb molt bones crítiques.

Qui fos ministre de cultura per un breu temps presentarà les diferents propostes dels 14 candidats a participar a Eurovisió 2022. Les cantants més famoses que s’hi presenten són el duet Azúcar Moreno, que confien en poder convèncer el públic per acudir a Torí a deixar en bon lloc a Espanya després d’uns anys desastrosos. I com funcionarà aquesta selecció? Els candidats es dividiran en dos grups i mostraran les seves propostes els dies 26 i 27 de gener. Els quatre més votats de cada semifinal es classificaran per a la gran final, la que tindrà lloc un parell de dies més tard.

El guanyador serà escollit per una votació mixta entre un jurat professional i el públic. Per primer cop en la història, la cadena trasllada al festival de Benidorm la selecció del candidat d’Eurovisió de la pròxima edició. Confien en poder oferir una imatge renovada d’una gala que mai no aconseguia bona audiència. La tornada de Màxim Huerta serà molt esperada pels seus seguidors, que mai no l’han vist fer un programa d’aquestes característiques.

Nou comentari