El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Paz Vega, sobre el pas per ‘Masterchef’: “Vaig patir atacs d’ansietat i arribava a casa plorant”
  • CA

Masterchef es troba a l’ull de l’huracà des que es deixés caure des de Telecinco que tot el concurs estaria guionitzat. Jorge Javier Vázquez va assegurar que saben des del principi quantes setmanes es quedarà cada concursant i, per descomptat, qui guanyarà. Una crítica ferotge que no ha ajudat al programa, que està en entredit des de llavors. Un parell de concursants els han defensat, però, com és el cas de Paz Vega. L’actriu, que formarà part del jurat de la pròxima edició de Mask Singer, ha negat taxativament que tot estigui preparat en el programa de cuina de TVE en el que ella va participar.

“Jo vaig entrar-hi sense expectatives perquè allà no et fan un contracte dient-te quantes setmanes hi estaràs. Tu vas i si t’equivoques, doncs et fan fora. Si ets incapaç de fer un ou fregit, et fan fora i això s’ha vist. El nivell d’intensitat és molt fort, no vols fer-ho malament i quedar malament. Vols arribar a alguna cosa i t’ho prens seriosament”, explica a Bluper.

De fet, deixa clar que el seu concurs va ser 100% sincer: “Si tot això estigués pactat, jo no hauria plorat com vaig plorar ni hauria patit els atacs d’ansietat que vaig patir. Jo no sé l’experiència d’altres concursants, però en el meu cas va ser molt intens, divertit i també duríssim. Jo arribava a casa plorant i si això està pactat, que vingui Déu i ho vegi. Jo estudiava, cuinava com una burra i feia que la meva família provés tot el que jo experimentava”.

L’actriu Paz Vega, a Masterchef / TVE

L’actriu se centra en el seu nou programa, però. Aquesta nit emetran un programa especial de Mask Singer en el qual trauran a la llum les novetats d’aquesta edició. Paz Vega va interpretar el personatge de Catrina l’any passat, un paper que deixa enrere per passar a formar part del jurat: “Ha estat un viatge al·lucinant molt divertit. Estava tota l’estona emocionada i amb l’adrenalina pels núvols. Vam al·lucinar amb les actuacions i la gent que hi ha a dins”, revela.

L’expectació és màxima quan queden pocs dies per a l’estrena.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa