El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Masterchef’, en evidència per la dura crítica d’una exconcursant
  • CA

Tamara ha estat la primera expulsada de la nova edició de Masterchef. La cantant va posar-se a plorar de manera desesperada quan li van comunicar el veredicte, ja que està travessant una crisi econòmica important i necessitava aquesta feina: “He de mantenir a quatre fills i fa més d’un any que no faig cap concert per culpa de la Covid”. Ha estat uns dies després de l’emissió d’aquest programa que l’artista ha concedit una entrevista molt explosiva en la que critica la cadena per haver-la fet fora injustament.

El jurat va justificar la decisió en uns errors que hauria comès a l’hora de preparar el plat, però ella no està d’acord: “Jo he vist més un reality show que un concurs de cuina. M’he adonat que es quedava aquell que més cridava l’atenció… Jo em vaig preparar més per cuinar bé que per fer xou i mira. Igualment, no en vaig ser conscient fins que em van fer fora. Sé que hi havia altres famosos que cuinaven millor que jo i els adoro, però la meva expulsió va ser una mica injusta perquè de debò que en la nominació del davant negre hi havia concursants que sabien menys de cuina que jo. Cuino des que tenia vuit o nou anys!”. “Ells sabran, perquè s’han perdut una dona que viatja molt pel món. Conec la gastronomia d’altres països, a més a més”, etziba.

La cantant Tamara, a punt de ser expulsada de Masterchef / TVE

Per una altra banda, ha aprofitat per matisar les seves declaracions sobre els problemes econòmics que tenen: “No estic arruïnada, però és cert que la pandèmia ens ha enxampat desprevinguts. Jo sempre dic les coses de manera dramàtica i em va sortir parlar de la meva situació d’aquella manera”. De moment descarta buscar altres projectes televisius similars, però el temps dirà. El que queda clar és que no ha quedat molt contenta del seu pas per Masterchef i que ha decidit sumar-se a la llarga llista d’exconcursants que ha carregat contra la gestió i les expulsions del concurs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa