El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Toni Cantó i Paz Vega, les grans sorpreses de la final de ‘Mask Singer’
  • CA

Antena 3 ha triomfat amb majúscules gràcies a Mask Singer. La cadena adaptava l’exitós format amb Arturo Valls com a presentador i un jurat format per Malú, Els Javis i José Mota. 12 famosos havien de cantar disfressats per ocultar les seves identitats, alhora que anaven aportant pistes que ajudaven al jurat a saber de qui es tractaven. Una idea molt divertida i original que ha tingut un resultat increïble pel que fa a l’audiència i a la repercussió a les xarxes. Aquest dimecres han ofert la gala final, que ha congregat ni més ni menys que el 25,9% dels teleespectadors. L’atractiu principal? Conèixer els noms dels 4 finalistes.

Han passat per aquesta temporada personatges tan coneguts com Albano Carrisi, Pastora Soler, Terelu Campos, Fernando Tejero, Norma Duval, Pepe Navarro, Georgina Rodríguez o Máximo Huerta. Ara bé, qui eren els quatre finalistes? La sorpresa ha estat impactant des del primer famós desemmascarat, el corb, que resultava ser l’exitós pilot de motos Jorge Lorenzo. I darrere de la disfressa del caniche, s’amagava Genoveva Casanova.

Ara bé, les dues grans sorpreses eren les identitats dels personatges del camaleó i de la catrina. Finalment la guanyadora acabava sent la mexicana, una victòria justa tenint en compte que va aconseguir despistar el jurat com la que més. No s’esperaven que fos Paz Vega la cantant d’aquelles actuacions, una sorpresa convertida en triomf.

També va aconseguir despistar el famós darrere de camaleó, que acabava sent Toni Cantó. En les apostes del jurat mai no va estar el nom de l’actor i polític, el que envolta la seva participació en tot un èxit. Ell havia estat el personatge més estimat de l’edició, per la qual cosa feia tanta gràcia al jurat saber finalment de qui es tractava el carismàtic personatge.

“El que riuré a casa”, se li escapava a Malú quan coneixia la identitat de l’antic company de partit de la seva parella, Albert Rivera. El polític de Ciutadans ha triomfat en el programa, però a l’audiència no li ha agradat massa saber que darrere del seu concursant preferit hi era ell. De fet, la xarxa s’ha omplert de crítiques cap a Cantó: “Hem estat tot el programa pensant que ens queia genial el camaleó i al final és Toni Cantó… Li han votat més persones quan va disfressat que quan es presenta de polític”.

Un desemmascarament que no ha tingut una repercussió tan bona com els de la resta, però que ha aconseguit sorprendre encara més. El programa ha divertit, ha entretingut i ha agradat molt a l’audiència d’Antena 3, que ja demana una segona edició.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa