Marta Sánchez defensa Plácido Domingo: “Són quatre malhumorades”

Polèmiques declaracions de la cantant, que deixa clar que no es creu les acusacions d'assetjament contra ell

Marta Sánchez i Plácido Domingo van cantar la versió amb lletra de l’himne d’Espanya a la gala Starlite, una de les poques actuacions del cantant en el que ha rebut aplaudiments després de la polèmica amb les acusacions d’assetjament sexual. Un mes després, ha estat ella qui ha sortit públicament a defensar-lo: “Opino que la gent parla sense saber i no es pot jutjar tan lliurement. Jo no jutjo el que ha fet o el que ha deixat de fer en la seva vida. Simplement crec que no és veritat, que no va haver-hi una denúncia formal i no va haver-hi sentència. Si tu ets una dona que acusa algú de fer una cosa molt greu, has de ser conseqüent amb els teus actes i demostrar el que dius”.

Unes controvertides declaracions que recull El Mundo amb les quals Marta Sánchez que no s’ha quedat contenta: “El respecto moltíssim com a artista i crec que és una vergonya que a Espanya enfonsem a gent que ha dut la bandera espanyola pel món amb dignitat i professionalitat. Em sembla una vergonya que quatre malhumorades siguin capaces de portar una persona a tal extrem”. Aquestes paraules encara no s’han viralitzat, però sembla clar que poden arribar a causar-li un gran maldecap. No agradarà que critiqui d’aquesta manera les noies que van acusar-lo públicament, i encara menys quan ell va emetre un comunicat en el que deixava constància que alguna cosa certa podia haver-hi en aquelles denúncies.

Marta Sánchez ha volgut defensar-lo sense importar les conseqüències, però el més probable és que hagi de matisar les seves paraules més endavant per evitar una allau de crítiques que podrien deixar-la en molt mal lloc. El moviment feminista va fer molta pressió per aconseguir que suspenguessin les actuacions del tenor, contra el que van dirigir la seva fúria en considerar que se l’havia de castigar per les seves accions contra aquestes noies. Alguns escenaris sí que van cancel·lar les seves funcions, però n’hi ha hagut d’altres que han preferit ignorar-ho.

Comentaris

    Mariana 17/09/2021 4:39 pm
    I a on trobaràs la dignitat el dia que la buquis, noia?
    RAMON A 17/09/2021 5:08 pm
    Es normal aquesta reflexio.Si mirem la seva lletra del himne garrulo es compren

Nou comentari