Marta López planta cara a José María Franco per dir que ha intimat amb Antonio David

Antonio David Flores està de plena actualitat en el món del cor. Després que la revista ‘Lecturas’ anunciés que s’havia separat d’Olga Moreno, i que ell ho confirmés deu dies després en unes declaracions als mitjans de comunicació, cada dia apareixen noves dones que asseguren haver estat amb l’exguàrdia civil mentre estava casat amb la mare de la seva filla petita. I fa només uns dies, José María Franco, qui va ser xofer de Rocío Jurado, va assegurar que Antonio David havia tingut relacions sexuals amb Marta López.

I posteriorment l’ex-xofer ha anat a ‘Sálvame’ per donar detalls d’aquesta relació. Segons ell, en una ocasió Antonio David va dir de Marta López en la seva presència que “tenia bones cuixes i que es movia molt bé”. “Em va explicar que havia estat amb ella, jo no sé si és veritat o mentida, però va ser el que em va dir”, ha insistit. A més, ha afegit que no li va dir dates concretes i que potser s’estava “flipant i era mentida”.

Antonio David Flores, enxampat pels fotògrafs - Europa Press
Antonio David Flores | Europa PressLa tertuliana Marta López no s’ha quedat callada i ha desmentit rotundament la informació aportada per José María Franco: “Mai hi ha hagut res, ni un petó, mai se m’ha insinuat ni m’ha agradat”. A més, ha dit que no es creu que Antonio David vagi explicant aquestes coses sobre ells.

La col·laboradora televisiva està cansada i insinua que mai ha demandat a ningú però que s’està plantejant fer una excepció: “No et consentiré que diguis aquestes coses”. En aquest moment, José María ha intentat negar que ell hagi dit això i el programa de Telecinco ha mostrat, a través d’un text transcrit, tot el que va dir: “Em va dir que tenien una relació i que li feia tot molt bé”.

Comentaris

    JordiP Novembre 01, 2021 | 09:35
    "Històries de Putilàndia". Diversos autors.

Nou comentari