Nova parella sorpresa: així és Rubén, el policia madrileny amb qui han enxampat Marta López

Una revista publica fotos de la tertuliana de la mà d'una nova parella, de qui donen molts detalls

Marta López ha tornat a trobar l’amor. En aquest any i mig posterior a la seva mediàtica ruptura amb Alfonso Merlos ha intentat iniciar una relació amb Efrén Reyero i ha lligat amb Alejandro Albalá, però no ha funcionat amb cap dels dos. Ara, però, torna a somriure de la mà d’un nou home. Parlem d’un misteriós noi amb qui l’han enxampat a la platja. La revista Semana publica les primeres fotos de la parella en exclusiva i dona detalls sobre la identitat del nou amor de la tertuliana.

La col·laboradora de televisió ha estat vista amb Rubén, un policia nacional a Madrid d’origen andalús: “Té 32 anys i l’ha conegut a través d’uns amics en comú. Estan començant, però sembla que la relació va bé. El noi és molt esportista, entrena cada dia per mantenir la forma física i destaca en el running, la natació i el tenis”.

Marta López, enxampada amb el nou xicot per la revista Semana

En les fotografies que publica el mitjà se’ls veu de la mà i molt somrients mentre gaudeixen d’una jornada a bord d’un vaixell per Huelva. La periodista ha reconegut en el seu programa de televisió que l’està coneixent i que confia que funcioni, una nova parella que espera que la faci més feliç que els anteriors. No fa gaire que surten junts i encara no ho han fet oficial en els seus perfils a la xarxa. A poc a poc i bona lletra i a esperar tenir més sort que aquests últims mesos.

Comentaris

    M'importa tres cagarros 16/08/2021 1:08 pm
    M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es donen el bec, si es divorcien o no i el perquè, el què mengen o deixen de menjar, si dormen bé o malament, si ploren o riuen, si estan preocupats o deixondits, si porten tatuatges o no, si canvien de "look", conserven el mateix o es fan siliconar, embalsamar, dissecar, crio-conservar, liofilitzar, confitar, escalivar o escabetxar, si tenen manies o no, si insulten o són insultats, si els han posat una multa o els ha tocat la loteria, si fan vacances o deixen de fer-ne, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, ambigu-sexuals bicicletosexuals, onanistes o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa, socis ex-socis, parelles, ex-parelles presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si es dediquen a la publicitat o no, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si pateixen atacs d'ansietat, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si mengen userda o garrofes, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai, aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari