El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nou gir en la investigació de la mort de Mario Biondo que reforça la hipòtesi de l’assassinat
  • CA

Nou gir en el cas de la mort de Mario Biondo… i ja en van uns quants. El marit de la presentadora Raquel Sánchez Silva apareixia sense vida al domicili que la parella compartia a Madrid, una mort en estranyes circumstàncies el 2013 que encara s’investiga. El seu cos apareixia nu i penjat d’una prestatgeria, el que feia pensar en un suïcidi. La Justícia espanyola va arxivar el cas després d’apostar precisament per aquesta hipòtesi, però la família del càmera italià no es rendeix i segueix apostant per les irregularitats que farien caure la teoria del suïcidi.

Els pares de Mario Biondo van recórrer la decisió i van demanar que fos la Justícia italiana, país originari del càmera, qui ho investigués. Després de tres autòpsies, sembla que cada cop són més els factors que farien indicar que podria haver estat un assassinat que haurien volgut ocultar sota la falsa aparença d’un suïcidi.

En aquest nou context, han presentat un recurs amb dos informes pericials que han portat a jutge del cas a mantenir-lo obert després de destacar l’existència d’importants “anomalies” en la tercera autòpsia, fet que obre pas a una invalidació. L’última hipòtesi és que Mario hauria estat estrangulat a les mans de dues persones conegudes que es van presentar al seu domicili, segons informa l’ABC. En l’informe se sosté que dues persones van trucar a la casa i ell els va obrir la porta, dues persones a qui presumptament coneixeria. Un d’ells hauria desconnectat els cables de la televisió i s’hauria acostat a Biondo per l’esquena per estrangular-lo.

Raquel Sánchez Silva i Mario Biondo en una foto d'arxiu / Europa Press
Raquel Sánchez Silva i Mario Biondo en una foto d’arxiu / Europa Press

“Mario hauria intentat resistir-se, però una segona persona, presumptament, hauria pogut ajudar al primer a sufocar la respiració de Mario usant el coixí que posteriorment es va trobar a terra”, asseguren. A més a més, han tret a la llum els informes que ha presentat una empresa experta en xarxes socials i rastreig d’adreces IP: “Han descobert que dos smartphones es van connectar en diferents moments del dia des de l’habitatge en el qual van ocórrer els fets. El més important és que una de les connexions a Internet es va realitzar des de la xarxa wifi de casa, per la qual cosa és evident que aquella persona coneixia les claus o es connectava de forma habitual a la mateixa”.

Amb això s’estaria estrenyent el cercle i es podria apuntar a algú de l’entorn més proper del càmera, el que suposa un nou gir en una investigació que dura ja vuit anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa