El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’exmarit mosso de Mónica Naranjo investiga la sospitosa mort de Mario Biondo
  • CA

Óscar Tarruella va treballar durant deu anys com a criminòleg especialista en homicidis dins dels Mossos d’Esquadra. L’exmarit de Mónica Naranjo tenia una gran experiència en aquell terreny, però ho va abandonar per centrar-se en fer-li de representant. Fa un parell d’anys, però, decidien divorciar-se i ell deixava aquesta feina. Ara té un nou projecte entre mans: fer-se youtuber i parlar sobre crims estranys en el seu canal.

S’ha estrenat amb un dels casos més controvertits dels últims anys, la mort sospitosa del marit de Raquel Sánchez Silva. Recordem que el 2013 Mario Biondo va aparèixer mort en el seu pis, penjat en estranyes circumstàncies. Des de llavors la investigació ha anat canviant de parer entre suïcidi i assassinat. La periodista i la família italiana del seu marit s’han endinsat en una autèntica guerra, ja que tenen teories diferents. Després de tres autòpsies i dues exhumacions, finalment s’arribava a la conclusió que Mario s’havia suïcidat.

Raquel Sánchez Silva i Mario Biondo en una foto d’arxiu / Europa Press

El cas està tancat, però Tarruella ha volgut fer un vídeo en el qual exposa totes les irregularitats d’aquest cas. 

El resultat? La mare de Mario Biondo ha compartit el seu vídeo a les seves xarxes socials, el que torna a evidenciar que en aquest cas no hi ha res senzill.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa