María Teresa Campos, sense pèls a la llengua en la reaparició a televisió: “Estic fins als nassos”

La mítica presentadora ha parlat de la cancel·lació del programa i també de la ruptura amb 'Bigote' Arrocet

Era una de les entrevistes més desitjades i, alhora, de les més inesperades. María Teresa Campos ha estat l’última convidada a El Hormiguero, una aparició televisiva sorprenent que arriba poc després de la cancel·lació del seu últim programa a Telecinco. La mítica presentadora s’ha mostrat feliç de tornar a ser en prime time i ha reconegut que està més tranquil·la des que ha rebut la segona dosi de la vacuna contra el coronavirus: “Ja estic llesta. Em van dir que ja tinc anticossos, així que recomano a tothom que es vacuni. A un negacionista li diria, de fet, que és ximple”.

Sobre La Campos Móvil, ha deixat caure que no és una cancel·lació definitiva: “No m’han tret el programa perquè no funcionés. Vaig estrenar-lo i poc després va començar el documental de la Rocío Carrasco i van parar el meu. Tornarà“.

La presentadora va travessar una època complicada pel que fa a la salut. Ara, però, es troba 100% recuperada: “Recordo un dia que em vaig espantar molt perquè estava convençuda que m’estava donant un infart. Després va resultar que eren gasos… Estava fent el debat polític i vaig començar a notar un mal aquí sota que pensava que em desmaiaria. Vaig demanar que em deixessin sortir”.

No fa gaire, el seu nom va aparèixer en el titular d’un mitjà de comunicació que assegurava que havia mort quan, òbviament, era una informació falsa: “Crec que no tot val i aquestes coses no poden passar. A Toñi Moreno li van dir que jo havia mort i això és terrible, hauria d’estar legislat. Els que fem periodisme hauríem de contrastar bé tot. Jo pateixo, perquè no pot ser que hom s’inventi el que li doni la gana”.

María Teresa Campos, entrevistada per Pablo Motos / Antena 3

I d’aquí, a ser preguntada per la seva relació amb Bigote Arrocet. La ruptura va ser molt dolorosa, així com encara ho són les preguntes al respecte: “Ell em va deixar per Whatsapp, però està molt vist ja. Estic fins als nassos. No penso parlar d’aquest ésser la resta de la meva vida. Va passar per la meva vida, van ser sis anys més o menys bons, però ja està. Ara no hi és ni se l’espera. Puc reconèixer en ell totes les coses bones, com que el més maco que em va dir és que em considerava una dona molt intel·ligent”.

Pablo Motos passava, llavors, a les preguntes picants: “A tu t’agrada molt jugar a les cartes… després d’allò, no?”. María Teresa, sense vergonya, li reconeixia que fa molt que no té relacions sexuals i que gairebé ni se’n recorda: “Si no tens d’allò, doncs se t’oblida. Millor que no em quedi record al respecte”. Una presentadora sincera que espera amb ganes el retorn del seu programa.

Nou comentari