María Patiño: “El català és una manera d’expressar-se”

María Patiño, Anabel Pantoja i Laura Fa se les tenen pel català a ‘Sálvame’

Discussió a ‘Sálvame’ pel català. Tot ha començat quan la periodista María Patiño s’ha queixat que la seva companya Laura Fa l’ha criticat en un article que ha publicat al seu blog, i que li ha enviat el text, que estava escrit en català. “M’ha enviat l’article en català, que em sembla fantàstic, però jo no sé català”, s’ha queixat la periodista del cor.

Seguidament, i cada cop més nerviosa, Patiño ha afegit: “Ja ho sé que el català és una manera d’expressar-se, però jo no en sé”. Kiko Hernández, que en aquell moment feia de presentador, matisava: “És una llengua cooficial de l’Estat”, mentre que Laura Fa afirmava, amb contundència: ”És un idioma!”

Tot i així, María Patiño continuava amb la seva història: “Molt bé, però jo no sé català. Tu saps català?”, preguntava dirigint-se a Anabel Pantoja, que responia: “No, però ella et podia haver trucat i explicar-t’ho en castellà”. En aquest moment, Laura Fa abandonava la discussió pel català i preguntava: “Tothom que parli d’algú ha de trucar a l’altre per avisar-lo?”

“Analitzava el primer programa de Rocío Carrasco a ‘Sálvame’ i he escrit sobre una de les coses que va dir Maria Patiño, amb la que jo no estic d’acord”, ha conclòs la periodista catalana.

Comentaris

  Pilar 16/07/2021 1:10 am
  Sóc catalana i per tant és el meu idioma el Català i no me espresso parlo un idioma de segles!!!
  Anònim 16/07/2021 1:21 am
  Sap on és Catalunya?
  Pilar 16/07/2021 1:23 am
  Saps on és Catalunya?
  Lleida 16/07/2021 8:04 am
  És la meva llengua .sou uns imperialistes sense imperi!!;
  mala pecura 16/07/2021 9:06 am
  aquesta patiño ni és periodista ni és persona. La mal anomenada premsa rosa, és una falta de respecte al periodisme, sobretot el que diuen que fan aquesta patiño i tot el programa, que han perdut el nord. I ara per vendre més, han de faltar el respecte a la llengua catalana. Patiño que l'altre dia t'estaves barallant en directe
  Anònim 16/07/2021 10:58 am
  Laura novet dexis trepitjar per una que no t arriva ni a la dola de la sabata y patino el catala es un idipma!
  Paco Pasqual 16/07/2021 1:45 pm
  Imperalistes inculs
  Ni cas Laura aquesta Patiño es patética, mal educada, ignorante etc. tu eres con cal no et rebaixis ni semana disculpas. 16/07/2021 10:42 pm
  N

Nou comentari