Guerra bruta entre María Patiño i Alexia Rivas: “Ha gravat companys d’amagat per fer mal a Telecinco”

La presentadora revela el pla ocult de la seva excompanya, que voldria deixar en mal lloc a la cadena

Alexia Rivas ha carregat contra María Patiño en una entrevista plena de mala bava. L’exconcursant de Supervivientes era reportera del programa de Patiño, el que les va unir professionalment fins que va saber-se que Alexia era l’amant d’Alfonso Merlos i l’expectació mediàtica la va forçar a abandonar la televisió. Un any i mig després, Alexia carrega contra la seva excap: “Patiño és presentadora, no companya. Arriba a la redacció una hora abans del programa. No crec que m’envegi, però té fixació amb mi encara que ella té moltíssims més anys que jo, com uns 20″.

Alexia Rivas | Telecinco
Alexia Rivas, al plató de Supervivientes / Telecinco

María Patiño ha contestat des de Sálvame amb unes paraules encara més dures: “És cert que tinc 20 anys més que ella, però que pensi que jo amb la seva edat ja havia presentat i havia aconseguit trobar l’amor de la meva vida. Jo ja havia trobat el meu lloc en la professió… A més a més, que sàpiga que jo no m’oblido de res. Li recordaré les demandes que ha posat i que ha tret quan li ha interessat. Perquè ella va decidir ser personatges fa molt de temps”.

La presentadora, indignada, no permetrà que posi en dubte la seva professionalitat: “No jugarà amb això. Sí que arribo una hora abans a Socialité, però que es pregunti si hi arribo amb els deures fets. A ella li han exigit ficar-se en una piscina per a la portada de la revista, doncs a mi m’exigeixen explicar el que sé. Intueixo que sap on em pot fer mal, per això destaca el tema de l’edat. Creu que tinc una obsessió per les operacions que m’he fet? A nivell personal no em coneix i jo a ella tampoc, però sí professionalment”.

María Patiño contesta a Alexia Rivas a Sálvame / Telecinco

Alexia té un problema i és que posa moltes denúncies perquè se sent assetjada. Amb mi sap que ha pogut comptar quan ha tingut problemàtiques, però la justícia no li ha donat la raó. Sé que té gravats a companys de professió amb la intenció de fer mal al programa, a la productora i a la cadena. Ara no les pot fer servir perquè treballa aquí, però és molt delicat que una persona jugui amb la professionalitat d’un equip. Fins ara he callat, però ho he de dir perquè sapigueu de quin peu coixeja cadascú”, etziba María Patiño.

Una guerra bruta que sembla que no ha fet més que començar.

Comentaris

    KiaPic 21/06/2021 8:21 am
    EjvinTot 03/06/2021 12:43 pm
    :):):):)

Nou comentari