El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Lapiedra revela en quin punt es troba la seva relació amb Gustavo González
  • CA

La relació de María Lapiedra i Gustavo González semblava del tot idíl·líca. Fins que ‘Sálvame’ va assegurar que tenia proves que demostrarien que l’exactriu de cinema per a adults encara estaria oferint balls privats, contra la voluntat de la seva parella. Ella ho va negar tot, va assegurar que feia molt de temps que no feia cap feina d’aquest tipus, i, a petició de Gustavo, anunciava que demandaria el testimoni que va donar la informació al programa de les tardes de Telecinco.

A més, María es va mostrar molt preocupada per la reacció de Gustavo, i estava convençuda que el paparazzi la deixaria. Però finalment Gustavo va creure la versió de la seva xicota, i li va donar una oportunitat per tal que li pogués demostrar que ella deia la veritat. Ara, uns dies després, ha estat la pròpia María Lapiedra qui ha revelat com està la relació amb Gustavo. Ho ha fet a través d’Instagram, quan un dels seus seguidors li ha preguntat per l’assumpte.

María Lapiedra i Gustavo González | Europa Press

“Estem millor”, ha escrit primer, com a resposta. I posteriorment ha gravat uns vídeos on agraeix el suport que ha rebut: “Tinc molts missatges preguntant-me com estic, i com estem tots dos”, i seguidament revela: “Estem molt millor, i tot va bé. Espero que la cosa segueixi així, que ja sabeu que ens estimem moltíssim”. I ha conclòs: “Molts petons, i gràcies!”

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Marta Salinas a novembre 18, 2021 | 19:13
    Marta Salinas novembre 18, 2021 | 19:13
    Maria me alegra muchisimo que lo aregleis y seais una gran familia , por cierto los de Sálvame són unos destroza personas y familias enteras ,un abrazo muuy fuerte Gustavo vivir la vida ???

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa