El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María José Campanario, ingressada a l’hospital de nou per una recaiguda
  • CA

María José Campanario ha hagut d’ingressar a l’hospital de nou coincidint amb el dia del seu 42è aniversari. La dona de Jesulín de Ubrique travessa un moment complicat i això li ha provocat que pateixi una recaiguda en la fibromiàlgia que pateix i que ara la torna a obligar a estar controlada pels metges.

Els fotògrafs de la revista Semana l’enxampaven a la porta del centre hospitalari, unes imatges en les que se la pot veure amb cara seria i sense voler fer declaracions. Pateix aquesta malaltia que provoca dolor muscular intens des de fa deu anys, però encara està lluny de millorar.

Les últimes setmanes han estat complicades per a Campanario, que ha hagut de fer front a l’expectació mediàtica que envolta la seva filla, que acaba de fer els 18 anys. Estan sent perseguits pels paparazzi, que ho volen saber tot de la vida de la jove. Un estat d’estrès que ha pogut afectar-la fins al punt de provocar aquest nou ingrés, una estada a l’hospital que se suma a la llarga llista de les anteriors.

Jesulín de Ubrique i María José Campanario, en una foto d’arxiu / Europa Press

Caldrà esperar per veure com evoluciona, però els metges li haurien deixat clar que haurà de prendre’s les coses amb més calma si no vol patir algun ensurt.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa