Així és Julia Janeiro, la filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario

La jove és una apassionada de la moda i del maquillatge, i comença a destacar com a influencer

Julia Janeiro acaba de fer 18 anys. Ara, el mitjans de comunicació ja poden mostrar la cara de la filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario. I ha estat el programa ‘Socialité’, de Telecinco, qui ha explicat com és la filla del torero i la dentista. Julia Janeiro despunta com a influencer. Les seves xarxes socials s’han disparat de visites en els últims mesos i en poc temps ha passat de tenir 6.000 seguidors a més de 100.000.

Julia és una apassionada de la moda i del maquillatge, i segons assegura el programa de Telecinco, la gent que la coneix afirma que és una noia madura, decidida i amb molta personalitat, per això des que té 16 anys va començar a independitzar-se per a preparar-se per al seu futur.

La germana petita d’Andrea Janeiro és tota una diva de les xarxes socials on s’exhibeix públicament demostrant la importància que li dóna a la moda i a la imatge. Julia, malgrat la seva joventut, està molt enamorada de la seva actual parella, el futbolista Brayan Mejía, amb qui manté una relació estable i del qual no se separa des de fa una mica més d’un any.

Nou comentari