El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Manu Tenorio carrega contra TVE per no homenatjar l’Àlex Casademunt: “Espero que no em decapitin”
  • CA

Manu Tenorio va ser un dels concursants d’Operación Triunfo que més va triomfar després del concurs. El seu nom no estava en les primeres posicions del rànquing, però ha aconseguit viure de la música i manté una legió de fans molt fidel. El cantant comença la setmana amb una entrevista molt sincera a El Mundo que de ben segur que farà parlar. Sense pèls a la llengua, es mostra crític i respon les preguntes més espinoses.

D’aquí a pocs dies participarà en un concert en homenatge a l’Àlex Casademunt, que va morir en un accident de trànsit el passat mes de març. Tenorio no tremola en assenyalar directament a TVE per no haver fet res per mostrar el seu condol: “La mort de l’Àlex ha estat un drama molt fort. He suggerit que el més oportú hauria estat que TVE hagués emès ni que sigui un petit especial sobre ell, no crec que un programa d’una hora els trastoqui gaire… Espero que no em decapitin per això, però és el que sento i ho he de dir”.

Quan va acabar OT, Manu Tenorio no va ser un dels escollits per les grans discogràfiques: “Em va donar la sensació que ja tenien molts artistes d’OT i que no podien assumir-ne més. Va ser dur, però al final et recompons. A més a més, també has de lluitar contra els mànagers que m’han intentat estafar“.

“Em van dir que no podria viure d’això moltíssimes vegades. Aquí encara s’associa la música amb la faràndula i no com una feina seriosa. He hagut de lluitar contra la frustració, la indecisió i la duresa d’aquesta professió”, confessa en una entrevista en la qual es mostra transparent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa