El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Lydia Lozano, histèrica per una broma de mal gust de Jorge Javier
  • CA

Hi ha preocupació a Telecinco per les baixes audiències de la versió amb anònims de Secret Story. Abans que la cosa vagi a pitjor, han recorregut a la tàctica de convidar a la casa personatges famosos per augmentar, així, l’interès dels teleespectadors. La tertuliana Lydia Lozano ha estat la primera seleccionada per Sálvame, qui tenia com a objectiu escollir algun objecte de la casa per robar-lo i fer una mica més complicada -i interessant- la convivència.

El que no s’esperava era que Jorge Javier Vázquez, el presentador del reality, li digués que l’havien enganyat i que entrava a formar part de la plantilla de concursants… amb la qual cosa hauria de dormir allà, el que ella no volia de cap de les maneres. Cal recordar que la seva darrera experiència a dins d’un programa de convivència va ser horrorosa, fins al punt que va patir un atac d’ansietat.

Agenollada i víctima d’un atac de pànic, la periodista suplicava al seu company que no fos veritat: “Això ja m’ho vau fer una vegada i em va donar un atac d’ansietat. Faig el que tu vulguis, de debò, però això no. Si us plau, t’ho demano si us plau. No vull i no tinc cap necessitat de quedar-me, vull anar a casa”, etzibava mentre començava a plorar completament histèrica.

Finalment, en Jorge Javier reconeixia que era una broma i ella deixava clar que no s’oblidarà fàcilment de la mala estona que li ha fet passar: “Aquesta te la guardo. No em puc creure que m’hagis fet això“, deia. Una escena que ha tornat a demostrar com d’ingènua i innocent és la col·laboradora, de qui es mofen sempre que poden.

Lydia Lozano, agenollada per suplicar pietat a Jorge Javier Vázquez / Telecinco

Els companys de Sálvame no tenen cap respecte per Lydia Lozano, això ha tornat a quedar demostrat. De moment s’ha salvat de ser víctima d’una nova trampa, però no trigaran gaire en tornar a enganyar-la i treure-la de les seves caselles. Mentrestant, ella continua dient que és molt feliç a Telecinco.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa