Atac d’ansietat de Lydia Lozano a ‘Sálvame’: “No vull treballar més aquí”

Lydia Lozano està passant la seva pitjor època a ‘Sálvame‘. Des que el programa recuperés el tema del cas Ylenia, que recordem que gairebé enfonsa la carrera de la periodista, que estan carregant contra ella d’una manera brutal. Està sent molt dur que els seus propis companys furguin en la ferida, per la qual cosa el seu marit li hauria arribat a demanar que deixi el programa.

No obstant això, Lydia ha acudit a ‘La última cena’, la nova secció del programa en la qual una parella de col·laboradors han de preparar un plat per a la resta. En aquesta ocasió era el torn de Mila Ximénez i Antonio Montero, que preparaven un arròs amb perdiu. A Lydia no li ha agradat el resultat i així li feia saber a la seva companya: “Té gust a mitjó vell”. Aquestes paraules no feien gens de gràcia a Mila, el que provocava que comencés una discussió entre elles que ha tingut molta repercussió.

Lydia Lozano i Mila Ximenez es diuen de tot a 'Sálvame'   Telecinco

Lydia Lozano i Mila Ximenez es diuen de tot a ‘Sálvame’ / Telecinco

De fet, ‘Sálvame’ evidenciava que volia mal rotllo quan emetia unes imatges de Mila Ximénez en les quals criticava  Lydia sense saber que l’estaven gravant: “Sempre aprofita per plorar. Espero que no la pagui amb mi”. I d’aquí, a una nova esbroncada entre les dues que feia que Lydia tornés a plorar i que Mila la critiqués encara més: “S’ha de fer la víctima sempre i ser la protagonista sempre. Sempre dient que vol marxar. Doncs agafa el camí i marxa d’una vegada. Estic farta de les faltes de respecte. No s’hauria de permetre que aquesta senyora abandoni el programa, ha de ser professional”, deia molt alterada.

Lydia Loazano, amb un atac d'ansietat   Telecinco

Lydia Loazano, amb un atac d’ansietat / Telecinco

Lydia, mentrestant, enmig d’un atac d’ansietat: “Demà no vull venir. No entenc com ningú no es posa en la meva pell. Hauríeu d’entendre que demà em quedés a casa. Estic fins als nassos, no vull venir. No vull preguntar ni matisar ni res. No penso parlar més”, deia entre llàgrimes. I Mila, superada per la tensió: “Això havia de ser divertit i s’ha convertit en una merda. Jo ja no torno“. Una situació insostenible que no fa més que empitjorar. 

Nou comentari