El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’exmarit de Luján Argüelles, en coma després d’un accident greu
  • CA

Luján Argüelles va separar-se l’any passat de Carlos Sánchez, el pare de la seva filla, una notícia que va sorprendre molt tenint en compte que sempre es deia que formaven una de les parelles més consolidades del star-system. Avui es parla de l’exmarit per haver patit un accident molt greu que l’ha deixat en coma induït, un ensurt que tindria molt preocupada a la presentadora de Cuatro. Així informa en exclusiva Diez Minutos, que explica que l’home estava navegant per un pantà quan la seva embarcació hauria xocat contra una roca. El servei d’emergències ha confirmat la informació, així com també que Carlos segueix ingressat a l’hospital en coma induït, però recalquen que està estable i que l’evolució és positiva. De fet, els metges estarien transmetent calma a la família de cara a una recuperació.

La presentadora i l’empresari van començar a sortir el 2013, però es coneixien des de molt abans: “Sempre hem tingut relació, realment, però vam començar a veure’ns més assíduament llavors”, deia ella en una entrevista del 2017. S’haurien separat després del confinament, abans de decidir-se a passar per l’altar. Pares d’una nena, mantindrien bona relació precisament de cara a la petita.

Luján Argüelles, amb l’exmarit i la filla que tenen en comú / Instagram

Ella ha estat notícia aquests últims dies pel fitxatge que ha fet per Netflix, on presentarà un programa nou en el que les persones buscaran parella. Anomenat ¿A quién le gusta mi follower?, suposarà el primer programa de Netflix d’aquest estil. Molt il·lusionada per l’oportunitat, ella mateixa confirmava la notícia a Instagram unes hores abans de l’accident de l’exmarit. De moment no s’ha pronunciat sobre aquest ensurt ni sobre l’evolució de l’exmarit, però de ben segur que ha estat tot un xoc i que estan pendents en tot moment de com evoluciona. Caldrà esperar per conèixer com evoluciona i els detalls de l’accident.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Dear Friend a desembre 07, 2021 | 20:32
    Dear Friend desembre 07, 2021 | 20:32
    The World Health Organization (WHO) and the Pan American Health Organization (PAHO) have stated that self-isolation and other measures will not save society.
  2. Icona del comentari de: Dear Friend a desembre 09, 2021 | 06:56
    Dear Friend desembre 09, 2021 | 06:56
    I won $10.000. Want it too? Read and accept the terms

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa