El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Luis Tosar desacredita Miguel Bosé: “Ha embogit completament”
  • CA

Miguel Bosé està rebent crítiques ferotges, entre les quals destaquen les d’alguns famosos. L’últim a desacreditar-lo públicament ha estat Luis Tosar, que es mostra molt indignat davant les teories conspiranoiques que promou el cantant. L’ha deixat completament verd en una entrevista molt dura a ‘El Mundo‘ durant la seva aparició al festival de Màlaga.

“Hem d’aprendre dels nostres errors, hauríem de… Hi ha hagut 45.000 morts en només tres mesos i el que s’està vivint aquests dies és preocupant. Tenim, a més a més, algun personatge públic que va per allà fent demència i no pot ser. Algun tipus de conseqüència han de tenir les seves paraules. S’ha de ser responsable, estem parlant de salut pública i del respecte de la vida dels altres. No és cap broma i no és que em posi la mascareta o no només, és que qualsevol acte pot desencadenar en la mort d’una persona”, reflexiona l’actor.

Luis Tosar, al festival de Màlaga / Europa Press

Creu que és sa que hi hagi veus que s’oposin als organismes oficials, però creu que això va més enllà: “Acabem de viure una situació tan extrema, en la qual han mort tantes persones… Sembla que no hem après massa d’aquell període. Hi ha hagut 45.000 morts. I el nivell de paranoia que tingui cadascú no és culpa dels altres. No hem de suportar les bogeries d’una persona així. Sembla que no hagi tingut una persona propera amb coronavirus per entendre la devastació que produeix una pandèmia. No s’entén”. 

Una crítica directa a Bosé i altres veus que creuen que el govern menteix i que la Covid-19 no és tan greu com diuen. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa