El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La Lolita Flores més autèntica: sexe, cites i problemes de salut
  • CA

Lolita Flores ha sorprès en participar aquesta setmana en un acte a favor de l’osteoporosis, una malaltia dels ossos que la tindria preocupada: “Pateixo de ciàtica i l’altre dia em van trobar una mica d’escoliosi i artrosi a la columna”. La cantant de 63 anys reconeix en una entrevista a El Mundo que considera que la vellesa és “horrorosa” i deixa caure que travessa un mal moment: “Desgraciadament, mai no arribes a conèixer la gent. Darrerament acumulo bastantes decepcions de persones que pensava que eren d’una manera i resulta que és d’una altra completament diferent. Què he de fer? He de madurar més? La gent decep i això fa mal”.

Fa un parell de setmanes la deixaven verda públicament per dir en una entrevista que no es considera feminista: “Vaig marxar de Twitter aquell dia perquè no vull suportar les ximpleries de la gent. Simplement vaig dir que no m’agraden les etiquetes i no vull aclarir res més. Jo no entro en la vida de la gent i no vull que ho facin a la meva”.

Lolita Flores es justifica per les seves declaracions sobre el feminisme / Instagram

La part que més ha cridat l’atenció de l’entrevista és la que fa referència a la seva vida sentimental. Lolita, coneguda per ser filla de la gran Lola Flores i pel seu paper de jurat a Tu cara me suena, reconeix no tenir parella i tampoc moltes ganes de trobar-ne. Què opina sobre Tinder i la resta da’aplicacions de lligar? “No sóc de cita a cegues perquè no m’agraden les sorpreses. A mi m’agrada mirar i tocar… El romanticisme s’està perdent perquè estem preocupats per anar ràpid. Ara tot és més fàcil, però, perquè poses la televisió a les nou de la nit i veus que parlen del Satisfayer! Que ho sento, però és una cosa de plàstic i a mi m’agrada la carn. Les relacions personals s’estan perdent per aquests additius que ens treuen el poder sentir”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa