El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’ex-xicot de José Antonio Avilés trenca el seu silenci i explica els motius de la ruptura
  • CA

La setmana passada, José Antonio Avilés va rebre una trucada telefònica de la seva parella, Antonio, cinc minuts abans de començar el programa ‘Viva la vida’, on col·labora, en la qual li comunicava que volia tallar la relació. Una situació que va deixar fet pols al tertulià del programa de Telecinco, que no va poder evitar trencar-se en directe al plató.

Ja ha passat una setmana i la presentadora Emma García s’ha interessat per com es troba, però Avilés no ha volgut pronunciar-se al respecte, perquè encara se sent dolgut. Però Antonio sí que ha parlat i ha donat els motius pels quals va decidir prendre aquesta dràstica decisió.

Antonio ha explicat que Avilés anava massa ràpid i que en diverses ocasions li va demanar posar el fre. Es va atabalar perquè José Antonio el trucava constantment i sol·licitava la seva atenció molt sovint. Després d’això, els tertulians del programa han opinat que Avilés està sent “massa bo” amb el seu ex, perquè ell s’ha mostrat molt fred en la trucada telefònica al programa.

“Em fa ràbia que menteixi i digui coses que no són. No parava de trucar-lo, volia que li féssim favors a ell… No es mereix com de bé s’està portant Avilés”, és l’opinió d’Alejandra Rubio sobre aquest tema. Però no és l’única que s’ha mullat. Avilés s’ha tornat a posar a plorar en confessar el moment tan dur que està vivint, no només per la ruptura: “M’insulten pel carrer”. També ha recordat que, després de ‘Supervivientes’, va voler treure’s la vida i que uns amics li van robar fa poc a la casa. Creu que tota la pressió que ell té l’ha bolcat sobre la seva parella i això ha provocat la ruptura.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a juliol 19, 2021 | 21:18
    M'importa una merda juliol 19, 2021 | 21:18
    M'importa una merda

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa