Leticia Sabater, a punt de morir: “Em vaig ennuegar practicant sexe oral”

Leticia Sabater no deixa de sorprendre mai. La polifacètica artisa ha passat per enèsima vegada pel quiròfan, i ara ha decidit sotmetre’s a dues noves operacions. I no ha dubtat a gastar-se la barbaritat de 25.000 euros. Leticia s’ha tornat a retocar els pits: “Me’ls he posat en el seu lloc, me’ls han deixat com els de Jennifer López i Scarlett Johansson”.

La cantant, a més, s’ha retocat la cara corregint totes aquelles coses que no li agradaven: “M’han fet un súper lífting i m’han estirat tota la cara, m’han tret la papada“. I és que Leticia Sabater vol treure’s almenys 15 anys de sobre: “Vull estar com una de trenta i pocs”, ha confessat al programa ‘Sábado Deluxe’, de Telecinco.

Leticia Sabater al 'Deluxe' per parlar de la festa il·legal a casa seva / Telecinco
Leticia Sabater al ‘Deluxe’ / Telecinco

Leticia travessa un moment molt feliç de la seva vida i un dels aspectes que més li funcionen és, sens dubte, el sexual. L’artista té molt èxit amb els homes i això ha estat a punt fins i tot de costar-li la vida: “Als tres dies de sortir de l’operació va venir a veure’m un amic de trenta i pocs anys i vam acabar al llit… una cosa va portar a l’altra i vaig acabar fent sexe oral amb la mala sort que em vaig ennuegar i gairebé moro”.

Al llarg de la seva vida, Leticia Sabater s’ha sotmès a nombroses intervencions estètiques per a millorar el seu aspecte físic. Des d’una reconstrucció d’himen, fins a col·locar el seu “ull rebel” a lloc.

Comentaris

  Tano Novembre 01, 2021 | 17:58
  Quin fàstic de personatge.
  Anònim Novembre 02, 2021 | 06:13
  Perquè no foteu a les deixalles aquesta secció fastigosa?.. Ál femer és on li pertoca estar
  Anònim Novembre 02, 2021 | 06:13
  Perquè no foteu a les deixalles aquesta secció fastigosa?.. Ál femer és on li pertoca estar
  Cata Novembre 02, 2021 | 15:36
  🤮

Nou comentari