El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La mare i la germana de Letícia, de càmping a la Costa Brava
  • CA

La Casa Reial encara no ho ha confirmat, però diverses informacions afirmen que aquest divendres 17 de juliol els reis Felip i Letícia visitaran Catalunya. Parlen d’una visita a Figueres i Barcelona enmig del tour pel país que estan fent aquest estiu. El que està clar és que quan vinguin no seran rebuts per una multitud encantada i somrient com a altres indrets… 

Doncs bé, mentre ells continuen de gira, la mare i la germana de Letícia ja han arribat a Catalunya. Paloma Rocasolano i Telma Ortiz es troben de vacances en un càmping de la Costa Brava , tal com explica ‘Economia Digital‘. 

Telma Ortiz i el seu xicot Europa Press

Telma Ortiz i el seu xicot / Europa Press

Haurien arribat a principis de mes acompanyades de la filla de la Telma, quan haurien començat unes vacances familiars en un càmping molt discret en el qual ella s’hauria allotjat anteriorment durant l’època en la qual vivia a Barcelona. No han vingut soles, per això, ja que asseguren que també les acompanya el xicot de Telma, l’advocat Robert Gavin, amb els seus dos fills. Paloma, per la seva banda, hauria convidat una persona de la qual no han revelat encara la seva identitat.

Paloma Rocasolano Europa Press

Paloma Rocasolano / Europa Press

Un grup familiar ben entès que no espera la visita de Felip i Letícia malgrat la proximitat geogràfica. No està previst que les visitin, així que la fotografia dels Ortiz haurà d’esperar un any més. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa