El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Forta esbroncada de Letícia a Carla Vigo: “Atura tot això”
  • CA

Carla Vigo està generant molts maldecaps a la Casa Reial. La neboda de Letícia s’està aprofitant de l’expectació mediàtica que l’envolta per ser qui és… una manera de cridar l’atenció perquè la convidin a televisió i li donin papers com a actriu. De moment la tàctica li està funcionant, ja que cada vegada té més seguidors a Instagram i, a més a més, ja li han ofert ser imatge d’un perfum. Aquesta situació no agrada gens a Letícia, que veu com queda en evidència per culpa de la filla de la seva germana. Informalia assegura avui en exclusiva que la dona de Felip VI no està d’acord amb el seu estil de vida: “Letícia ha agafat el telèfon i ha posat ferma a Carla per haver fitxat per Mediaset. Li ha dit que ha de parar tot això ja“.

Segons el mitjà, Letícia no veu amb bons ulls la gran expectació que envolta la neboda i molt menys que ella se n’aprofiti. La jove ha arribat a parlar a televisió de les seves relacions sexuals, una actitud que la seva tieta no vol consentir. Amics propers de la noia revelen l’esbroncada que hauria rebut per telèfon.

Letícia li hauria fet entendre que si la truquen de programes de televisió és per si acaba explicant alguna cosa sobre ella o les cosines, uns temes tabú dels que li ha prohibit parlar des de fa anys. De fet, aquesta no és la primera vegada que Letícia li crida l’atenció. Fins ara no ha servit de gaire que li digui que no vol que parli a televisió, tenint en compte tot el que ha fet darrerament. Carla és conscient que pot arribar a guanyar molts diners gràcies a les seves aparicions públiques, per la qual cosa no vol renunciar a l’oportunitat que li genera el seu cognom. Així que caldrà esperar per veure si aquesta és l’esbroncada definitiva.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa