El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La neboda de Letícia s’estrena a televisió parlant de sexe
  • CA

La neboda de Letícia Ortiz, Carla Vigo, s’ha estrenat a televisió aquest dimecres com a convidada de Sobreviviré. La jove està disposada a tot per guanyar fama i poder treballar d’actriu, per la qual cosa ha deixat de banda la timidesa i l’odi a la premsa del cor per començar a treballar-hi de tant en tant. Com era d’esperar, li han preguntat sobre la seva relació amb Letícia i les cosines, Elionor i Sofia de Borbó. No ha volgut dir gaire cosa al respecte, però ha deixat clar que les seves vides no tenen absolutament res a veure. De fet, no l’haurien ajudat mai econòmicament parlant: “He fet dues feines com a actriu. En una d’elles no he cobrat res i a l’altre un sou de només tres xifres”.

Cada cop més extravertida, la noia tampoc no s’ha tallat a l’hora de parlar de sexe. Actualment surt amb un raper de 19 anys de qui es mostra molt enamorada, però ell no ha estat la primera parella que ha tingut: “Vaig perdre la virginitat aviat… Ara tinc 20 anys, sí. I no, no vaig repetir amb la mateixa persona”.

L’audiència s’ha sorprès molt en veure la neboda de Letícia parlant obertament sobre un tema així a televisió. La seva intervenció ha generat opinions de tota mena, per això. Alguns han aplaudit la seva valentia, mentre que d’altres han criticat que sigui massa tímida i que no s’expressi gaire bé. Uns comentaris molt cruels, en alguns casos, que demostren que Carla tenia raó quan va defensar-se davant d’aquells que li diuen que sembla que tingui diversitat funcional: “No sóc una persona amb discapacitat. I si ho fos, què passaria?”.

La neboda de Letícia a televisió - Mediaset
La neboda de Letícia a televisió / Mediaset

Una noia que cada vegada genera més expectació i comentaris, tot el contrari que vol la seva tieta. Alguns mitjans informaven fa un temps, de fet, que La Zarzuela li hauria fet un toc d’atenció perquè deixés de fer parlar tant. El que queda clar és que a la jove no li importa el que diguin, ja que està encantada amb la fama que ha aconseguit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa