La neboda de Letícia, farta dels insults: “No tinc cap discapacitat”

Carla Vigo rep acusacions molt greus, les que vol que s'aturin abans que comencin a passar-li factura psicològicament

Carla Vigo ha sorprès molt en anunciar que col·laborarà amb un programa de Telecinco. La neboda de Letícia deia que mai no parlaria a televisió i que preferia passar desapercebuda. Un hermetisme que ha deixat de banda en adonar-se que li surt més rendible aprofitar-se de l’expectació mediàtica que l’envolta. Aquest canvi d’actitud ha provocat, però, que la deixin verda a la xarxa. Ella ha intentat defensar-se, però no ha servit de gaire: “Vull que s’informi bé. No vaig a Sálvame, vaig a un programa de gent jove i per a gent jove. A més a més que no seré col·laboradora habitual, que quedi clar”.

Alguns usuaris li han dit de tot, amb acusacions i insults molt greus. Ella ha volgut denunciar que li arribin a dir que sembla que tingui diversitat funcional: “A veure, quina obsessió teniu per dir-li a la gent que sembla discapacitada? No us adoneu que així podeu fer mal? Punt número 1, no ho sóc. I punt número 2, si ho fos no passaria res. Aquell que ho és no ha d’estar escoltant que ho és perquè ja ho sap i si té confiança ho diu obertament. Deixeu de dir-me discapacitada perquè no sé d’on us heu tret això. Sou uns impresentables”.

Una defensa que torna a posar de relleu els comentaris que rep cada dia, els que la tenen farta perquè són molt cruels gratuïtment.

Comentaris

    Josep 01/09/2021 4:15 pm
    per a discapacitats els borbons, encara que robin...

Nou comentari