El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La model Laura Sánchez parla del traumàtic divorci d’Aitor Ocio: “He viscut una situació terrorífica”
  • CA

La model Laura Sánchez segueix en una baralla judicial amb Aitor Ocio per la custòdia de la seva filla. L’actriu i l’exfutbolista tenen una nena en comú de 15 anys, que actualment viu amb el seu pare a Bilbao encara que l’exmatrimoni té la custòdia compartida des de fa dos anys. Fins ara només se sabia que estava sent difícil que es posessin d’acord, però Laura Sánchez ha donat detalls molt contundents al respecte en una entrevista a la revista ¡Hola!.

“Ens corresponien tres dies i mig a cadascú. Ningú necessita saber els detalls exactes, sinó que la situació ha estat molt dura. No s’ha de separar una mare d’una filla, ni tampoc a un pare d’una filla. Si jo contés el que he viscut, seria una trilogia de terror“, etziba. “La meva filla no ha viscut una infància com a mi m’hagués agradat. La situació ha estat molt dura. He necessitat ajuda psicològica durant anys… He plorat molt perquè no m’esperava aquesta situació. Tant de bo no l’hagués viscut”.

La model Laura Sánchez parla del divorci d'Aitor Ocio - Europa Press
La model Laura Sánchez parla del divorci d’Aitor Ocio / Europa Press

A més a més, ha parlat sobre la malaltia que pateix: “El meu pàncrees no arriba ni a la meitat de la seva capacitat i deixarà de funcionar en algun moment. Per això vaig amb una nevereta amb la insulina a totes parts. Em vaig assabentar d’aquesta malaltia fa tres mesos en una revisió ginecològica, però la relaciono amb el dolor que he patit per l’absència de la meva filla en la meva vida”.

Una entrevista complicada que aprofita per treure a la llum els problemes que s’han derivat del seu divorci.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa