El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Laura Matamoros, mare del segon fill en un dia especial per al pare
  • CA

Kiko Matamoros ha rebut un regal molt especial el dia del seu 65 aniversari. La seva filla Laura ha estat mare del segon fill precisament el mateix dia, una coincidència que li ha fet molta il·lusió. El tertulià de Sálvame s’assabentava en directe del naixement del petit Benji i corria a trucar-la: “Hem fet una videotrucada i he conegut així el meu net. He parlat amb ella i he vist el petit, que és idèntic al seu germà. Estic feliç“.

Laura Matamoros, mare del seu segon fill - Instagram
Laura Matamoros, mare del seu segon fill / Instagram

La tarda ha estat molt intensa per al col·laborador, que poc abans rebia la mala notícia del seu ingrés en la llista de morosos d’Hisenda. Molt enfadat, acusava l’exdona de ser la culpable: “S’han dit coses públiques que són absolutament mentida. Estic amb un deute de 700.000 €, no de 1,2 milions com diu Makoke. Vaig millorant la meva situació com bonament puc i espero quedar en pau amb les subhastes de les cases”.

El problema, segons el col·laborador, és que la mare de la seva filla petita l’està difamant públicament: “S’està mentint sobre el meu deute i s’han arribat a mostrar públicament documents que presumptament acreditaven la mentida que s’estava explicant. Aquesta és la p… veritat”. Cal recordar que l’exmatrimoni s’ha dit de tot des que se separessin, una ruptura que va acabar de molt males maneres després de més de dues dècades junts. Ara cadascú fa la seva vida, però segueixen tenint una filla en comú que es troba enmig d’una situació molt complicada.

Sigui com sigui, Kiko Matamoros prefereix quedar-se amb les bones notícies i ignorar “la maldat” que li professa Makoke. El dia del seu aniversari, molts fans han omplert el seu perfil d’Instagram de felicitacions i bons desitjos. El naixement del seu net omplirà la casa de felicitat enmig d’un any en el que la família s’ha unit més.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa