El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera, fitxatge estrella de ‘Supervivientes’: 40.000 € per setmana a canvi de criticar la mare
  • CA

Telecinco encara està gaudint de l’èxit de La isla de las tentaciones, però ja pensa en la pròxima temporada del seu reality estrella. Diez Minutos parla avui del càsting que està preparant la cadena, amb fitxatges bomba per mantenir l’interès de l’audiència.

El nom propi que sona amb més força? El de Kiko Rivera, qui donen per fet que estaria negociant la seva participació. A hores d’ara encara hauria de ser un secret, però la revista hauria descobert que el fill d’Isabel Pantoja podria ser la bomba d’aquesta edició.

Tenint en compte la guerra que manté amb la mare, seria una mina de titulars i anècdotes compromeses. Ell mateix ho ha desmentit davant dels micròfons d’Europa Press, però també és cert que en la negociació sempre deixen clar que no pot confirmar res fins que la mateixa cadena ho faci oficial.

Kiko Rivera, durant la seva participació a Supervivientes 2011 / Telecinco

Kiko va participar a Supervivientes el 2011, quan va haver d’abandonar només un mes després per un problema de salut. En aquell moment es deia que el DJ cobrava entre 30.000 i 40.000 € per setmana, un sou escandalós que encara podria ser més pronunciat ara que es troba en primera línia mediàtica.

Altres noms que podrien estar sobre la taula són el de Rafael Amargo, Canales Rivera o Tom i Melissa de La isla de las tentaciones.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa