El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Matamoros esclata contra Makoke: “Em sento assetjat”
  • CA

Ja fa temps que Kiko Matamoros i Makoke no són parella, però la guerra entre ells no s’ha aturat. I el tertulià televisiu ha esclatat en directe al programa ‘Viva la vida’ denunciant que tant la seva ex com la seva família fan diners parlant d’ell, i que se sent assetjat per tots ells. “Si no vols que es parli de la nostra filla, no en parlis tu”, ha començat dient Kiko Matamoros, dirigint-se a Makoke. “Va ser ella qui va dir que jo no em parlava amb la meva filla, i ella també va dir que jo era un mal pare”, ha continuat queixant-se.

I ha afegit: “Jo sé que a ella l’interessa fer-se la víctima, i que interessa parlar de mi, i si és malament, millor. I he estat el negoci i la base econòmic durant molts anys, i també després de separar-nos, però deixeu-me en pau ja! I si de debò respectes als fills i als qui no volen parlar i sortir, per què em convides a que parli de la meva filla petita? Estic molt orgullós d’ella. De fet, molt més que si el teu fill fos el meu fill”.

Kiko Matamoros al programa ‘Viva la vida’ | Telecinco

A més, ha assegurat que “estic explicant la veritat, i l’estic explicant amb honestedat”. “Estic fart, jo no busco conflicte amb ningú, sempre parlen de mi, que em deixen en pau, si us plau! Em sento assetjat i provocat, en tots els moments“, ha acabat cridant, en to desesperat, el tertulià televisiu. “L’altre dia el seu fill va dir que jo era un mal exemple com a pare. Què busquen? Que esclati?”, s’ha preguntat, molt enfadat.

“Que parlin d’ells, i de la seva vida, i que em deixin en pau, que han viscut tres anys de mi!”, ha continuat exclamant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa