Kiko Matamoros, emocionat per una futura paternitat amb Marta López

Kiko Matamoros està profundament enamorat de Marta López, la seva parella des de fa uns anys, després que decidís separar-se de Makoke. I ara ha parlat d’una possible futura paternitat amb ella, el que l’ha portat emocionar-se. Ho ha fet al programa ‘Sálvame’ on ha començat dient que ell encara és fèrtil.

I, en aquesta línia, ha confessat: “Marta ara mateix no vol tenir fills, vol esperar dos o tres anys, i estic pensant en congelar el meu esperma, per si de cas, però vull tornar a ser pare, em fa moltíssima il·lusió”.

Marta López i Kiko Matamoros, envoltats de rumors de separació - Europa Press
Marta López i Kiko Matamoros – Europa Press

“M’agradaria que quan jo em mori Marta tingui al seu costat algú comú per a tots dos, i que sigui molt més important que una cosa material, i això m’emociona”, ha revelat Kiko, que ha hagut de deixar de parlar perquè s’estava emocionant en parla sobre aquest tema.

“M’agradaria molt, tot i que jo ja tinc cinc fills”, ha recordat el tertulià televisiu, que ha afegit: “Tinc moltes possibilitats de tenir una nena, perquè de cinc fills que he tingut, quatre són noies”. “Una vegada vaig estar a punt de tenir bessons, però no diré amb qui”, ha conclòs.

Nou comentari