El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Jiménez: “Gloria Camila i jo quasi apadrinem a Rocío Flores. No tenia nivell adquisitiu”
  • CA

Kiko Jiménez i Sofía Suescun no només parlen dels companys de ‘Sálvame’ d’ell en les entrevistes que donen a les revistes del cor, sinó que, com era d’esperar, també fan referència a Rocío Flores, íntima amiga i neboda de Gloria Camila, qui va ser parella de Kiko Jiménez durant anys. “Pot estar gelosa Gloria Camila de la seva neboda?”, li pregunten de la revista ‘Lecturas’ a Kiko Jiménez, i ell, sense cap problema, respon: “Gloria abans era la líder, i ara la protagonista és Rocío Flores i tots els micròfons van per a ella”, revela l’actual parella de Sofía Suescun.

L’ascens de la filla de Rocío Carrasco i Antonio David Flores ha estat meteòric, malgrat que ella, al principi, insistia que no volia saber res de la fama i la televisió. Fins que la fama va voler saber d’ella. I ho va voler saber absolutament tot. I ella va acabar sucumbint a les mels que els focus podien oferir-li. Actual col·laboradora de ‘El programa de Ana Rosa’, influencer d’èxit… molts encara no s’ho poden creure quan la veuen,… què va ser d’aquella noia tímida a la qual li provocaven al·lèrgia les càmeres? Ara domina els platós de televisió, s’enfronta al que faci falta i la seva timidesa s’ha esfumat. El primer sorprès no deixa de ser Kiko, amb qui tantes estones va passar.

Kiko Jiménez i Sofía Suescun | Telecinco
Kiko Jiménez i Sofía Suescun | Telecinco

“Rocío era una nena quan venia sempre amb nosaltres”, recorda Kiko Jiménez en la seva entrevista al costat de Sofía Suescun. Flores solia passar petites temporades i escapades a Madrid, quan es quedava a casa dels seus oncles, Gloria i Kiko. “Gairebé l’apadrinem. No disposava de cap nivell adquisitiu”, ha afegit el col·laborador de ‘Sálvame’, qui porta anys dedicat a la tele.

Ara Rocío Flores ja no depèn de Gloria per a sortir i entrar. Al final, això també et distancia”, ha confirmat Kiko Jiménez, donant suport a la versió que, des de fa mesos, s’està donant en els mitjans de comunicació: la relació entre tia i neboda ja no és la mateixa que tenien fa uns anys.

La setmana passada la parella va ser de gran actualitat, després que veiés la llum l’entrevista que van donar a la revista ‘Lecturas’ on carregaven contra companys televisius com Belén Esteban, Gema López i Laura Fa -amb qui Kiko va mantenir una forta discussió fa dues setmanes en el programa ‘Sálvame’-.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa