Sofía Suescun i Kiko Jiménez avisen: “Sabem moltes coses de Belén Esteban i el seu marit”

La parella desmenteix la ruptura i es mostren més enamorats que mai en una entrevista a la revista 'Lecturas'

Sofía Suescun i Kiko Jiménez han estat actualitat aquesta darrera setmana després que Jorge Javier Vázquez anunciés que havien trencat -el presentador va rebre una trucada de la mare d’ella on li donava la notícia-. Finalment, però, no va ser així, i tots dos continuen sent una feliç parella. Però ara han donat una entevista a la revista ‘L’ecturas’, on carreguen contra companys televisius com Belén Esteban, Gema López i Laura Fa -amb qui Kiko va mantenir una forta discussió la setmana passada en el programa ‘Sálvame’-.

En relació a la trucada que va rebre Jorge Javier, tots dos es mostren contundents: “És fals, i ens ha fet mal aquesta informació”.
“Sabem que la meva mare no ha estat, però tampoc posem en dubte la paraula de Jorge Javier. Estem preocupats”, ha revelat ella. “Pot ser una suplantació d’identitat. No sabem qui està darrere de tot això”, assegura el seu xicot. Seguidament, tots dos es mostren especialment enfadats amb Belén Esteban: “Sabem moltes coses d’ella i del seu marit”. Unes declaracions que són tota una declaració de guerra contra la tertuliana de ‘Sálvame’.

Kiko Jiménez i Sofía Suescun Telecinco

A més, Kiko Jiménez aprofita per parlar de la seva exfamília, la de Gloria Camila, amb qui va mantenir una relació de parella que va durar anys. “Qualsevol dia, Ana María Aldón explotarà, si no ho fa és perquè Ortega està delicat de salut”, vaticina el tertulià. Amb aquesta entrevista, la parella demostra que la seva relació segueix endavant, i prepara el terreny perquè Kiko sigui cridat a ‘Sálvame’ per parlar amb els seus companys sobre tot el que ha dit a la revista del cor.

Nou comentari