El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Hernández revela com va ser el robatori que va patir a casa seva
  • CA

Fa dos anys que Kiko Hernández va patir un robatori al seu domicili de Madrid, que portava per nom ‘Villa Chatín’, en clara referència a l’actor Arturo Fernández. I ara, el tertulià de ‘Sálvame’ ha revelat com va ser el robatori i que la policia ha pogut enxampar al lladre.

Bé, en aquest cas, la lladre. Així ho ha explicat Kiko Hernández durant el programa de les tardes de Telecinco: “La policia ha enxampat a la persona que em va robar. Era un senyora. Vivia a uns 10 quilòmetres de casa meva. I es dedicava a vendre tots els meus objectes a Internet”.

I, entre la sorpresa dels companys de programa, i els seus propis riures, el polèmic tertulià exclamava: “S’ha de ser idiota!” Però ha donat encara més detalls: “Jo tenia un munt de camises d’una marca en concret, amb una bandera, i tothom sabia que eren meves. Fins i tot Terelu Campos sempre em preguntava, de broma, si les tenia de tots els colors”.

Kiko Hernández revela alguns secrets dels companys de 'Sálvame' - Telecinco
Kiko Hernández – Telecinco

Kiko Hernández: “Els meus calçotets, a Ebay!”

Finalment, ha conclòs: “Es dedicava a vendre-ho tot per Internet. Una veïna em va avisar, jo li vaig dir a la policia, van anar a casa seva i tenia totes les meves coses”.

I, en mig de la sorpresa de tots els altres tertulians del programa, Kiko feia de nou una broma, que aixecava els riures dels espectadors i del públic: “Els meus calçotets venuts a Ebay!”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa