El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor l’actriu Kelly Preston, dona de John Travolta, víctima del càncer
  • CA

Kelly Preston ha mort aquest diumenge després de dos anys de lluita contra el càncer de pit. La dona de John Travolta no ha pogut superar la malaltia i ha mort amb només 57 anys, el que deixa tota la família destrossada. L’actor ha confirmat la notícia en un post a Instagram molt emotiu en el qual demana respecte, especialment de cara als seus fills de 20 i 9 anys. Cal recordar que eren pares d’un altre jove, que va morir el 2009 amb només 16 anys.

Kelly va estudiar interpretació i va encadenar papers secundaris a televisió abans de fer el salt a ‘Mischief’, ‘Los gemelos golpean dos veces’ o ‘Gotti’. Va començar a sortir amb Travolta el 1991, un amor profund que els convertia en una de les parelles més consolidades del star-system nord-americà. Només fa uns mesos, de fet, el protagonista de ‘Grease’ compartia una fotografia dels dos celebrant el seu 28è aniversari de bodes. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Anniversary to my wonderful wife ♥? @therealkellypreston

Una publicación compartida de John Travolta (@johntravolta) el

Ha estat ell, com dèiem, qui ha informat de la tràgica notícia: “Amb gran pesar us informo que la meva preciosa dona Kelly ha perdut la batalla de dos anys contra el càncer de pit. Va lluitar una batalla valent amb l’amor i suport de moltes persones. La meva família i jo sempre estarem agraïts als metges i infermeres del centre de càncer MD Anderson i a tots els centres mèdics que l’han ajudat. L’amor i la vida de Kelly sempre seran recordats. Em prendré un temps per estar amb els meus fills, que han perdut la mare, així que perdoneu-me si no sabeu de nosaltres durant un temps”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It is with a very heavy heart that I inform you that my beautiful wife Kelly has lost her two-year battle with breast cancer. She fought a courageous fight with the love and support of so many.  My family and I will forever be grateful to her doctors and nurses at MD Anderson Cancer Center, all the medical centers that have helped, as well as her many friends and loved ones who have been by her side. Kelly’s love and life will always be remembered. I will be taking some time to be there for my children who have lost their mother, so forgive me in advance if you don’t hear from us for a while.  But please know that I will feel your outpouring of love in the weeks and months ahead as we heal. All my love, JT

Una publicación compartida de John Travolta (@johntravolta) el

Una mala notícia que deixa la família trencada.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa