El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Karmele Marchante esclafa Joan Carles: “Li han portat prostitutes libaneses”
  • CA

La presència de Karmele Marchante al Faqs no va passar desapercebuda. La periodista catalana, escriptora i excol·laboradora de Sálvame, va aprofitar la seva estada en el programa de TV3 per deixar anar unes quantes exclusives sobre la vida de Joan Carles a Abu Dhabi.

Les fonts de la de Tortosa li asseguren que l’emèrit està gaudint d’una rutina d’allò més marxosa: “Com que s’avorreix, l’han anat a veure persones conegudes del seu cercle. Aquests dos marichulos que van amb ell en vaixell, que l’ajuden a pagar les seves coses i que li fan de testaferro, aquests han anat a veure’l. I com que el senyor lladre s’avorreix, li han portat unes senyores libaneses, perquè els àrabs dels petrodòlars, en el terreny de la prostitució, prefereixen les libaneses. Les porten en avions. Així que sí, unes senyores han anat a veure el rei”.

 

 

A més a més, revela que les seves filles també l’haurien anat a visitar. Fins ara la premsa només tenia constància d’un viatge d’Elena, però sembla que n’hi ha hagut més: “Elena ha anat un parell de vegades i Cristina tres més”. I d’aquí, a criticar amb fermesa Felip: “M’agradaria veure l’expedient acadèmia del fill del lladre. On són les seves notes?”.

No contenta amb això, Karmele continua amb un atac ferotge cap a Joan Carles que el torna a deixar en evidència: “Els mitjans de comunicació i les grans fortunes li donen suport dient que aquest lladre ha estat una persona molt important per a l’estat espanyol. No és veritat. No ha fet res. Només arramblar, arramblar i arramblar”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa