El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Missatge estrany de Julio Iglesias el dia del seu 78è aniversari
  • CA

Julio Iglesias fa avui 78 anys, un aniversari que arriba en un moment complicat per a l’exitós cantant. Aquestes últimes setmanes s’ha parlat molt d’ell per les declaracions que han fet alguns amics, que han manifestat la seva preocupació per l’estat de salut de l’artista. Ell mateix va haver de donar la cara i emetre un comunicat en el que intentava tranquil·litzar els seguidors. És conscient que s’ha fet gran i reconeix tenir problemes d’esquena i de mobilitat, però alhora va voler deixar clar que està bé i content. Els rumors l’envolten igualment i ell ha ajudat a accentuar-los amb l’escrit que acaba de publicar a Instagram: “Com han passat els anys. No fan falta molts comentaris, la cançó ho diu tot. Avui estic fent 78 anys i sembla que va ser ahir. Quin privilegi estar viu i quines ganes de seguir vivint! Vull donar-vos les gràcies per tots aquests anys, en els que heu estat el motor de la meva vida. I donar les gràcies també a la meva família per haver-me donat l’oportunitat de ser lliure. La llibertat ha estat el més gran de tots els meus privilegis. Així ho sento avui, ho vaig sentir ahir i ho sentiré sempre. Els anys mai no han detingut els meus somnis”.

Fa uns dies va compartir una altra reflexió similar en la que es mostrava sorprès per la rapidesa del temps: “He fet una volta intensa per la meva vida i de sobte, sense adonar-me, m’he topat frontalment amb el temps. No ho esperava perquè creia que podia fer-me amic d’ell, però el temps és inexorable i passa”.

Un Julio Iglesias molt reflexiu i atent al pas del temps, el que sembla que el preocupa. Els seus fans l’han felicitat l’aniversari i han desitjat que puguin seguir fent-ho molts més anys. Un cantant molt estimat que desitja seguir bé tot el temps que li quedi, uns anys plens de records i música antiga.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa