El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Preocupació per l’estat de salut de Julio Iglesias: “Està molt malament i no surt de casa”
  • CA

S’ha parlat molt de la salut de Julio Iglesias aquests últims mesos. El cantant està completament desaparegut de la primera línia mediàtica i, de fet, ha sorprès veure que ni tan sols ha viatjat amb la dona i els fills a la casa de Marbella. Que s’hagi quedat a la República Dominicana podria ser senyal que no es troba en condicions de fer un viatge tan llarg, una teoria que ell nega als seus amics més pròxims.

Ara bé, aquesta negativa de l’artista es contradiu amb la informació que aporta un periodista musical proper a ell. Fernandisco ha parlat al respecte a Sálvame: “Julio està molt malament. Té un dolor a les cames i a les articulacions que no el deixa viure. No surt de casa perquè no volen que el vegin en la situació en la que es troba. Recordem que les últimes imatges que hem vist d’ell eren aquelles en les que havia de caminar amb l’ajuda de dues cuidadores. Té vida d’avi i no tornarà als escenaris”.

Les últimes declaracions de Julio Iglesias van ser en el programa de Carlos Herrera, quan va reconèixer que estava reclòs a casa per por al coronavirus: “Ha mort gent del meu entorn i sento pànic pel virus. Sóc persona d’alt de risc, així que no surto de casa i visc com un ermità”. Pel que sembla, la seva rutina no ha canviat des de llavors i segueix reclòs a la mansió dominicana. Ell nega estar tan malament als seus amics, però tampoc no fa res per negar aquestes preocupants informacions públicament. Caldrà esperar per saber més detalls del seu estat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa