El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Julia Otero, molt emocionada en la tornada a la ràdio
  • CA

Julia Otero ha tornat a la ràdio després d’un any de baixa pel càncer contra el que ha estat lluitant. El tractament ha fet efecte i ha aconseguit superar la malaltia, el que ha permès que aquest migdia l’haguem pogut sentir en el seu programa d’Onda Cero. Molt emocionada, la locutora ha agraït la càlida benvinguda de la seva companya Elena Gijón, que l’ha emocionat en directe: “Julia Otero torna a casa i des d’Onda Cero estem molt contents perquè has viscut una dura travessia contra unes cèl·lules que no sabien que es trobarien amb una dona tan lluitadora com tu. I aquí estàs, disposada a donar-ho tot. Avui et dono la benvinguda i et dic que estem aquí amb tu, celebrant la teva tornada”.

Per la seva banda, la Julia Otero li agraïa i reconeixia que en aquests mals moments s’ha adonat de qui estava al seu costat realment: “Elena, gràcies per totes les coses que hem compartit aquests últims 11 mesos. Moltes gràcies i una abraçada, amiga”. Tots els col·laboradors aplaudien tenir-la al seu costat de nou, unes salutacions tendres que l’anaven posant més nerviosa: “Estava desitjant agafar el micròfon. No sabeu què és això… És com tornar a l’escola amb la sensació que tinc dubtes. Em preocupa tenir quatre hores per endavant i espero que m’ajudeu”.

La seva tornada suposa la primera bona notícia del 2022, un any que comença amb molta il·lusió i ganes de tornar a la rutina: “Comencem. Divendres acabàvem amb aquesta cançó i avui l’he pogut posar perquè sigui un punt i seguit. S’ha complementat una tornada al sol pràcticament completa des que vaig deixar davant d’aquest micròfon. Sembla que va ser ahir, però han passat moltes coses… fins i tot algunes de bones. Hem d’entrenar la vista i l’olfacte per poder veure les petites alegries que la vida ens posa al camí. Quan trepitges l’infern aprens ràpidament a celebrar la vida i la ràdio ha d’intentar això, celebrar la vida, entretenir, fer pensar, acompanyar i tocar els nassos”.

La locutora té clar que no arriba en un moment bo per al país, tenint en compte com avança la pandèmia. Confia que al llarg d’aquesta nova temporada de ràdio pugui donar bones notícies: “Acabem de començar un any que volem que acabi d’arrancar i que ens permeti sortir de la roda de hàmster en la que estem des de principis del 2020”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa