El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Julia Janeiro podria haver estat agredida pel seu ex-xicot
  • CA

La filla de María José Campanario i Jesulín de Ubrique, Julia Janeiro -més coneguda com a Juls- va anar a urgències amb la seva actual parella, el futbolista Álex Balboa. Tot i que al principi es desconeixia el motiu, finalment el periodista Kike Calleja va afirmar a ‘Sálvame’ que la persona amb la qual estaria tenint problemes seria el seu ex-xicot, Brayan Mejía.

Kike Calleja parlava del motiu: una possible topada entre Julia Janeiro, Álex Balboa i Brayan, en una coneguda discoteca de Madrid: “Brayan va increpar a Álex, Juls es va fiar al mig, va caure a terra i es va fer mal, motiu pel qual l’endemà va a l’hospital”, va revelar el periodista.

Juls Janeiro amb Álex Balboa | Instagram Juls Janeiro

Ara, la periodista Marta Riesco ha explicat en ‘El Programa de Ana Rosa’ la versió de l’afectada després de parlar amb l’advocat de la família: “Tot passa la nit d’Halloween en una discoteca coneguda de Madrid on hi ha dos reservats, un en la primera planta i un altre en la segona. Ja al carrer, hi hauria hagut una agressió de Bryan a Juls Janeiro. L’endemà va anar a l’hospital, té un comunicat mèdic i el denuncia per aquesta agressió”, ha relatat la periodista.

Alhora, Marta Riesco ha desmentit una informació donada per Terelu Campos: “Em desmenteix la informació que dóna Terelu, no hi hauria denúncies prèvies i tampoc antecedents penals” “El jutge demana que vagin els dos homes a declarar i el jutge dictamina una ordre d’allunyament”, ha conclòs la periodista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa