Entrevista bomba de Josep Maria Mainat: judici, feina i política

Josep Maria Mainat ha reaparegut després d’un temps sense parlar en públic. El productor català va ser un dels personatges més mediàtics del 2020 arran de la denúncia que va fer a l’exdona, a Angela Dobrowolski, a qui va acusar d’intentar assassinar-lo. Des de llavors, ella ha passat per presó i ha intentat refer la seva vida com a col·laboradora d’un programa de 8TV. I mentrestant, què fa Mainat? Això ha volgut saber El Suplement de Catalunya Ràdio, que l’ha entrevistat aquest cap de setmana. Ha estat el convidat al consultori de Joel Díaz, en el que Josep Maria Mainat ha assegurat que està “bastant bé” però que no vol “parlar del tema” i que aquesta és la raó per la que ha deixat de parlar amb la premsa. Espera que el judici contra l’exdona arribi aviat, però no hi confia gaire: “N’hi ha per un any més… La justícia és implacable, però lenta“.

No se sap gaire bé què fa i a què es dedica en aquests moments, el que ell no aclareix: “Ara faig el que em dona la gana sense terminis. Ja no faig televisió perquè la que es fa ara no m’agrada i és mediocre. Prefereixo mirar sèries”. A més a més, deixa caure una dura crítica cap als programes actuals: “Abans hi havia més llibertat a televisió. Ara no es podria fer La parodia nacional amb les cançons que hi sortien”. També ha explicat com es troba la seva relació amb Miquel Àngel Pascual, membre de La Trinca: “Tenim una relació cordial, però no som amics. Quan vam crear la nostra productora de TV, ell va veure que no era per ell i es va vendre les seves accions. Va ser llavors quan ens vam separar”.

Josep Maria Mainat concedeix una entrevista   La Sexta
Josep Maria Mainat concedeix una entrevista / La Sexta

Una petita entrevista en la que també ha volgut respondre a les preguntes més polèmiques. La sorpresa? La transparència amb la que parla: “Jo havia estat socialista, però en l’època en què creien en l’autodeterminació”. D’aquesta manera, Josep Maria Mainat torna a primera línia mediàtica encara que tot deixant clar que no té ganes de parlar gaire més.

Nou comentari