El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
José Antonio Avilés respon a les acusacions del seu ex: “M’ha posat preu, he estat un xec”
  • CA

Fa unes setmanes, José Antonio Avilés es trencava en directe al plató de ‘Viva la vida’, el programa de les tardes dels caps de setmana de Telecinco, en revelar que la seva parella, Antonio, acabava de trencar amb ell, cinc minuts abans de començar a treballar. Set dies després, es va viure un moment tens en el plató quan Antonio trencava el seu silenci a través d’una trucada telefònica i s’emportava la reprimenda dels tertulians, que titllaven la seva actitud de freda. Però el pitjor encara no havia arribat.

Antonio ha visitat aquesta setmana el programa ‘Sálvame’ i s’ha despatxat a gust destapant les mentides que ha viscut al costat de José Antonio Avilés: que si ell era el creador de la docuserie de Rocío Carrasco, que si havien contactat amb ell des de la sèrie ‘Élite’, etc. Fins i tot va mostrar uns àudios íntims de l’exparella en la qual es demostren converses que mantenien. Ara, Avilés ha reaccionat i ha contestat a tot.

Avilés ha començat el programa d’aquest dissabte visiblement afectat i amb llàgrimes en els ulls, al·legant que no volia veure les imatges de ‘Sálvame’: “Jo no m’ho crec, avui dia”, deia, tremolant. Ha confessat que no ha vist res de la intervenció del seu ex a la televisió perquè “he estat tan ximple que ell es va asseure el dimecres i jo el dimarts li havia enviat un ram de flors per a arreglar les coses”.

José Antonio mai va pensar que el seu ex fes una cosa així: “Si jo he sentit decepció és perquè d’això n’havia parlat amb ell moltes vegades. Mai he parlat de la meva vida privada. Des que vaig sortir d’un reality vaig decidir no parlar mai més. He descobert coses molt fotudes fins al punt que, quan tu denúncies alguna cosa, això té un procés, i jo he hagut de posar en mans de la policia nacional una cosa que té veure amb ell”.

“M’ha posat preu, i jo no li he posat preu a ell en res, això és el més fotut, que al final he estat un xec al portador”, ha dit Avilés quan s’ha tractat el tema dels àudios que el seu ex ha venut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa