José Antonio Avilés plora en directe perquè el seu xicot l’ha deixat: “Potser he estat massa invasiu”

“Hem dit que preferim ser amics abans que acabar malament", assegura el tertulià de 'Viva la vida'

Aquest diumenge a la tarda començava un nou programa de ‘Viva la vida’ i la presentadora Emma García notava especialment callat al tertulià José Antonio Avilés. En preguntar-li sobre aquest el motiu, el col·laborador del programa de les tardes del cap de setmana de Telecinco decidia explicar què li passa per a esplaiar-se en directe amb els seus companys: el seu xicot, Antonio, l’acabava de deixar mitja hora abans que començés el programa.

“Sabeu que fa dos mesos va sortir una publicació en la qual sortia amb Antonio i avui, per circumstàncies, no ha passat res, hem decidit els dos posar acabar amb la relació. No vull que es creïn especulacions. Ha estat ell el que m’ha trucat i m’ho ha dit”, ha comentat Avilés, visiblement emocionat.

Antonio arribava avui a Madrid i tenien viatges programats per als següents dies, i per això la notícia ha suposat un xoc per a Avilés: “M’ha dit que se sentia bloquejat d’anar a l’aeroport i no parlar abans d’això”, ha relatat, amb la veu trencada, rebent un gest d’afecte per part de Carmen Borrego.

Per la seva banda, Emma García, ha opinat que Antonio no ha estat generós amb Avilés, perquè “hi ha maneres i maneres de deixar a una parella”, i no creu que hagi estat oportú haver-ho fet mitja hora abans que entrés a la seva feina, un fet que ha deixat al col·laborador bastant afectat i amb llàgrimes en els ulls.

“Hem dit que preferim ser amics abans que acabar malament. Hi ha hagut un desgast de la relació bastant fotut. He estat potser massa invasiu, amb molta efusivitat”, ha confessat José Antonio, que ha insistit que vol mantenir la relació d’amistat amb qui ja és el seu ex-xicot. Els seus companys li han dit qui estigui amb ell ha de voler-lo respectant les seves virtuts i els seus defectes.

Comentaris

    M'importa una merda 11/07/2021 8:56 pm
    M'importa una merda

Nou comentari