El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Més mentides de José Antonio Avilés: el tertulià torna a ser enxampat i demanen el seu acomiadament
  • CA

José Antonio Avilés no és el tertulià de televisió més sincer, precisament. El col·laborador de Viva la vida va protagonitzar un gran escàndol l’any passat, quan els seus caps van saber que mai no s’havia graduat en periodisme com assegurava i que s’havia arribat a inventar que l’àvia era morta per poder escaquejar-se de pagar un deute. Les mentides de l’exconcursant de Supervivientes van anar sortint una a una, el que dinamitava la seva credibilitat.

No obstant això, Telecinco no el va acomiadar i segueix ocupant una cadira al magazín dels caps de setmana. És cert, però, que molts dels seus companys aprofiten sempre que poden per posar en dubte les informacions que porta.

Avui és notícia, de fet, per una nova mentida. Sálvame ha convidat la seva exparella a plató i aquest s’ha dedicat a negar un munt d’informacions que ha anat dient Avilés. El jove ha assegurat que José Antonio Avilés li deia que era ell el creador del documental de Rocío Carrasco, una gran mentida òbviament. Però és que, a més a més, també li hauria dit que Élite l’hauria contractat per interpretar un traficant durant set capítols. L’exitosa sèrie de Netflix no es va plantejar contractar-lo en cap moment, tal com ha afirmat el creador de la sèrie.

Una nova mentida que ha generat un gran debat a la xarxa. Bona part dels teleespectadors de la cadena segueixen preguntant-se per què no l’acomiaden, tenint en compte que menteix més que parla. Un presumpte periodista convertit en personatge que comença a cansar l’audiència.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a juliol 24, 2021 | 13:10
    M'importa una merda juliol 24, 2021 | 13:10
    M'importa una merda el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, el que mengen o deixen de menjar, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai . Així mateix, m'importa una merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa una merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paràsits que viuen de sortir a la tele

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa