José Antonio Avilés, molt canviat per culpa d’una malaltia

José Antonio Avilés no es caracteritza per la seva sinceritat, però aquest cap de setmana ha volgut obrir-se i fer un exercici de transparència a Viva la vida. El col·laborador de Telecinco, que va rebre moltes crítiques quan va saber-se que no tenia el títol de periodisme, que havia estafat diverses persones i que s’havia inventat la mort de l’àvia per posposar certes reunions. La seva credibilitat està sota mínims des de llavors, però ell segueix ocupant una cadira al magazín i de tant en tant va deixant anar informació sobre els famosos. En aquesta ocasió, però, ha parlat sobre si mateix. L’impactant canvi físic que va experimentar a Supervivientes va fer parlar molt, ja que va arribar a aprimar-se 23 kg. Sembla que ha aconseguit mantenir-se en el pes i és per això que ha compartit el seu mètode, el que no és senzill tenint en compte que pateix una malaltia.

“M’he aprimat més de 20 kg, però no per gust. Tinc un problema greu amb el pes. Tinc el fetge gras i quan supero els 90 kg el meu cos comença a engreixar-se i engreixar-se, el meu metabolisme s’alenteix i el que a tu t’engreixa un pastisset, a mi m’engreixa el triple”, explica. El tertulià pesava 101 kg, el que li provocava molts problemes de salut. Per tal de no tornar a arribar a aquest extrem, ha decidit sotmetre’s a una operació que el pot ajudar a mantenir-se en el seu pes ideal: “Fa uns mesos vaig posar-me un baló intragàstric i estic molt content amb el meu canvi, que ha estat necessari per salut”.  

Analitzen el canvi físic de José Antonio Avilés - Telecinco
Analitzen el canvi físic de José Antonio Avilés / Telecinco

Això explica el perquè del canvi físic tan exagerat que ha experimentat en aquests anys. Ell no pot estar més content amb el resultat, el que l’estilitza més i també l’ajuda a trobar-se millor gràcies a evitar els problemes de salut que tants maldecaps li han donat des de fa un temps.

Nou comentari