Jorge Javier Vázquez: “Martínez Almeida es retrata amb una sola paraula”

El presentador creu que l’alcalde de Madrid “menysprea a tots els madrilenys”

Jorge Javier Vázquez no ha amagat mai la seva ideologia política, i sovint en parla des de ‘Sálvame’ o des del seu blog de la revista ‘Lecturas’. És exactament el que ha fet ara el presentador badaloní, que ha escrit un post on parla de l’alcalde de Madrid, José Luís Martínez Almeida. “Escriu un tuit Más Madrid que diu: ‘El que farà Almeida per a regular els preus dels lloguers a Madrid: Res’. I Martínez Almeida respon: ‘Exacte’”, comença contextualitzant Jorge Javier.

“El bo, el trempat, el simpàtic Martínez Almeida es retrata amb una sola paraula. Aquest ‘Res’ ve a dir ‘Me la sua’, ‘Passo’ o ‘No és el meu problema’”, opina el presentador, que continua: “Si hagués de pagar 800 euros per trenta metres quadrats en els quals no hi entra una sola gota de llum potser no hagués contestat ‘Res’. Aquest ‘Res’ és l’argument més vergonyós que pot donar qualsevol polític davant qualsevol problema”.

Jorge Javier parla del seu problema de salut - Telecinco
Jorge Javier Vázquez | Telecinco

Per a Jorge Javier, “aquest ‘res’ suposa un menyspreu absolut a tots els ciutadans de Madrid”. En aquesta línia, opina: “Pot ser que algú aplaudeixi la seva fatxenderia però convindria que tingués clar que per a no fer res millor es quedi a casa seva Amb el rei emèrit tenim coberta la nostra quota de trempats”.

I conclou, finalment: “Es pot estar en total desacord amb les mesures que planteja el govern per a regular els lloguers però no pensar en cap alternativa és donar-li l’esquena a un dels problemes que més inquieten als espanyols. ‘Res’ no és cap solució. Mai ho va ser”.

Nou comentari