El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez, l’estrella inesperada d’un míting polític a Madrid
  • CA

Jorge Javier Vázquez mai no ha ocultat la seva ideologia política, però tampoc mai no havia estat tan implicat en una campanya. El presentador català ha sorprès en acudir a un míting electoral aquest dissabte. S’ha convertit en un dels acompanyants d’Ángel Gabilondo a l’acte que han organitzat a Vallecas i ha compartit fotografies amb ell per demostrar-ho: “No existeix equidistància possible. O democràcia o feixisme. Jo voto Ángel Gabilondo”, ha escrit el de Sálvame.

Jorge Javier, acompanyat del polític del PSOE / Europa Press

Fa uns dies, de fet, Jorge Javier deixava per escrit tot el que pensava sobre el polític del PSOE: “El votaré perquè crec en la seva Madrid. Vull viure en una comunitat en la qual guanyi la pau i no aquestes pors rescatades de l’imaginari franquista. Gabilondo és un polític reflexiu que no s’expressa a cop de tuit, és educat i gens insolent. Coincideixo amb el seu model de societat, una en la qual no hi hagi una baralla constant i en la qual es lluiti per la felicitat de tots els que vivim en ella siguin quins siguin els nostres orígens, els nostres pensaments i les nostres orientacions sexuals”.

Jorge Javier ha pres partit clarament a favor del PSOE madrileny, el que de ben segur que acaba tenint més influència de la que pot semblar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa