Jorge Javier Vázquez, l’estrella inesperada d’un míting polític a Madrid

El presentador català ha sorprès en acudir a l'acte de campanya d'un partit polític

Jorge Javier Vázquez mai no ha ocultat la seva ideologia política, però tampoc mai no havia estat tan implicat en una campanya. El presentador català ha sorprès en acudir a un míting electoral aquest dissabte. S’ha convertit en un dels acompanyants d’Ángel Gabilondo a l’acte que han organitzat a Vallecas i ha compartit fotografies amb ell per demostrar-ho: “No existeix equidistància possible. O democràcia o feixisme. Jo voto Ángel Gabilondo”, ha escrit el de Sálvame.

Jorge Javier, acompanyat del polític del PSOE / Europa Press

Fa uns dies, de fet, Jorge Javier deixava per escrit tot el que pensava sobre el polític del PSOE: “El votaré perquè crec en la seva Madrid. Vull viure en una comunitat en la qual guanyi la pau i no aquestes pors rescatades de l’imaginari franquista. Gabilondo és un polític reflexiu que no s’expressa a cop de tuit, és educat i gens insolent. Coincideixo amb el seu model de societat, una en la qual no hi hagi una baralla constant i en la qual es lluiti per la felicitat de tots els que vivim en ella siguin quins siguin els nostres orígens, els nostres pensaments i les nostres orientacions sexuals”.

Jorge Javier ha pres partit clarament a favor del PSOE madrileny, el que de ben segur que acaba tenint més influència de la que pot semblar.

Nou comentari