Jorge Javier revela a qui votarà en les eleccions madrilenyes i explica per què

El presentador català comparteix els motius que el faran votar el seu candidat preferit

Jorge Javier Vázquez mai no ha dubtat a l’hora de parlar públicament sobre la seva ideologia política. Ha convertit la seva columna a la revista Lecturas en el millor escenari per deixar clar què opina sobre els polítics i què té pensat votar a les següents eleccions. Quan queden només un parell de setmanes per als comicis de la Comunitat de Madrid, el presentador català ha escrit un text en el qual es posiciona a favor d’Ángel Gabilondo.

“Fa 25 anys que visc a Madrid i la ciutat ha canviat, però no precisament cap a bé. Poc queda d’aquella capital culturalment inquieta, cosmopolita i sempre disposada a l’enteniment. La ciutat s’ha convertit en un lloc en el qual preval el ressentiment, la queixa constant i la baralla absurda“, reflexiona.

En aquest context, queda per esmorzar amb el candidat del PSOE, Ángel Gabilondo: “Què agradable conversar amb un polític reflexiu que no s’expressa a cop de tuit, educat i gens insolent. Perquè el que funciona ara són les baralles de carreró plenes de clatellades i poc fonament intel·lectual. Parlo amb Gabilondo i coincideixo amb el seu model de societat. Una societat en la qual no hi hagi baralles constants i en la qual es lluiti per la felicitat de tots els que vivim aquí independentment dels nostres orígens, pensaments i orientacions sexuals. Perquè el pròxim 4 de maig, a Madrid, estan en joc moltes coses. I una d’elles és que puguem anar passejant pel carrer sense por a què se’ns insulti o se’ns agredeixi”.

Un escrit ple de confessions del català: “Votaré Ángel Gabilondo perquè crec en la seva Madrid i perquè a partir del 4 de maig vull viure en pau en una comunitat en la qual prevalgui la pau i no aquestes pors rescatades de l’imaginari franquista més recalcitrant”.

Nou comentari